неділя, 6 березня 2016 р.



          За І семестр цього навчального року наш 1 – А відсвяткував весело та дружно 12 день народжень своїх однокласників. А саме восени:  Ананьєвої Діани – 18. 09, Тулінова Артура і Гресь Лоли – 25. 09, Бурсан Дар’ї  -  22. 10, Анодіної Софії  - 02. 11,  Хом’як Вікторії   - 06. 11,  Ніколаєнко Кіри -20. 11;  взимку:  Левицької Анастасії та Шаповалової Ольги - 02.12, Макаренка Нікіти -  15. 12,
 Могильчак Дар’ї  -  17. 12, Кареліна Ярослава  - 27. 12.  Це вже стало нашою першою найулюбленішою  класною традицією  –  привітання однокласників із днем народження. Усі вони проходили яскраво, кожен за своїм сценарієм, з різноманітними привітаннями, іграми а головне – з солодощами. Кожен з нас запам’ятав свій день народження  надовго!







__________________________________________________
 30 ноября 2015 года состоялся чудесный праздник «Осенняя сказка», о котором хочется поделиться впечатлениями. Все ученики 1 – А инсценировали яркую интересную сказку и очень удивили. Насколько они талантливые, артистичные, юмористические. Кого только не было в сказочном представлении: веселые  белочки и лисички, ансамбль зайчиков  играющих на различных музыкальных инструментах, теплый дождик с танцующими капельками, чарующий ветер, который играл на сопилке;  важная ворона и сорока – скре- ке – ке; сонный медведь; чудесный ежик; мама курочка со своими цыплятами  и волшебница Осень. Все маленькие артисты были открытыми, добрыми, яркими. Вместе с ними мы взрослые побывали в детстве. Спасибо за хорошее настроение, за красочные впечатления!


________________________________________________________________

Після того, як ми провчилися  у школі 50 днів, нам усім було присвоєне почесне звання  Я – ПЕРШОКЛАСНИК. Відбувалося це на святі, на якому були наші батьки. Завітали  до нас учні 5 – А класу, які зіграли ролі: Баби Яги,  Букварика, оцінок «Дванадцяток та Двійок», які розповіли цікаву історію з різними пригодами.  Ми весело співали, грали, танцювали, відпочивали. А головне зрозуміли, що ШКОЛА НАШ ДРУГИЙ ДІМ, у якому ми полюбляємо навчатися!






_______________________________________


Відбулася історична година на тему   «В історію свою візьми нас, Батьківщино».  У заході взяли участь діти та батьки. Вчитель представила учням презентацію за темою. Учні продемонстрували  вірші та малюнки про Україну, про свій рідний край. Даний захід дав можливість учням зрозуміти, що продовжується епоха утвердження України як САМОСТІЙНОЇ і НЕЗАЛЕЖНОЇ країни, про свій твердий намір стати у майбутньому постійно діючою й сучасною державою.  Нам українцям  треба бути добрими, чуйними, відповідальними людьми, гідними громадянами України. Ми повинні поєднати наші помисли, задуми і дії для майбутнього країни, її світлої історичної перспективи. Закінчився захід «Молитвою про Україну».

Боже єдиний, прошу тебе свято:
Ти Україну мою збережи.
Нещасть подолала вона так багато,
Прошу, Ти від кривди її захисти.

Боже могутній, повір, я молюся
За батьківщину єдину свою,
З любов
ю у серці до Тебе тягнуся,
Надіюсь я щиро на ласку Твою.


Боже великий, зроби, щоб країна
В майбутньому краще, ніж зараз, жила
І щоб моя ненька Україна
Завжди щасливою була.






________________________________________________________________________


За І семестр  пройшло багато цікавих, різноманітних уроків. Найбільше полюбляють діти уроки природознавства. На яких вони бувають мандрівниками, дослідниками, маленькими науковцями. Ці уроки проходять у різних формах навчання.























___________________________________________________________________________

Цікавий урок був з «Основ здоровя», який проходив у медичному кабінеті нашої школи разом з медичною сестрою Костюченко Марією Сергіївною. Вона пропонувала цікавій матеріал за темою уроку. У своїх зошитах ми зафіксували свою масу тіла та ріст. 









______________________________

Свято «Новорічні пригоди» ми полюбляємо дуже. А головним у ньому є підготовка – розучування хороводів, таночків і подарунки. Кожен учень нашого класу був у новорічному костюмі. Казка була весела, різнобарвна, цікава. Ми усіх привітали з НОВИМ РОКОМ! 
___________________________________________________________________________

Полюбляємо різноманітні розваги, які нам пропонує школа. 







Немає коментарів:

Дописати коментар