середа, 29 березня 2017 р.

Проект "Веселі нотки"

                        "Веселі нотки"

          З 20 березня – 24 березня 2017 року у  Новогродівській  ЗОШ І – ІІІ ступенів №10  ім. Тараса Шевченка пройшов тиждень музики «Веселі нотки», який відбувся завдяки перемоги виграного гранту в рамках Конкурсу молодіжних міні-проектів, проведений громадською організацією «MOVE» за підтримки Агенства USAID.  Дана організація допомогла      створити  сприятливі  умови  для особистісного зростання дитини,  придбання ними позитивного соціального досвіду.
      Група старшокласників 9 – Б  та 10 – Б класів за підтримкою вчителя початкових класів Шаргородської С.І. склали й творчо втілити цей проект. Актуальність проекту обумовлена важливістю розвитку творчих здібностей дітей молодшого шкільного віку, залучення їх до творчості, занять музикою, виховання естетичних смаків.
          Діти молодшого шкільного віку прийняли участь у музичних перервах, вікторинах, конкурсах «Караоке» та «Вгадай мелодію», іграх та у музичному фестивалі «Весняна мелодія». Усі заходи допомогли виявити творчих, музичних, обдарованих дітей, яких емоційно приваблює процес життєдіяльності, заснований на врахуванні їх інтересів і потреб. Тиждень музики подарував дітлахам радість, позитивні емоції, відкрив двері в чудовий світ музики – світ захоплюючий, яскравий, казковий.
          Важливим відкриттям цього проекту для нас стало те, що ми навчилися красиво тримати себе на сцені, не бояться публічних виступів, що дозволяє нам в майбутньому розвивати свої лідерські якості, уміння і навички організаторської роботи; навички самоаналізу і самоконтролю. Після завершення роботи над проектом у всіх  залишилося почуття творчого піднесення і задоволення за свою майстерність.
        Ми бачимо результат роботи нашого проекту, а саме:
-        створений  емоційний настрій у дітей; розкриті творчі  здібностей дітей на рівні школи;
      відбулася співпраця з організаціями міста;
-   реалізувалися нахили та здібності  дітей у різних сферах діяльності та спілкування.
        Ми хочемо подякувати громадській організації «Платформа ініціатив «МУВ»  м.Новогродівка, її керівнику Кухлєву Антону Сергійовичу за підтримку молоді нашого міста, за ініціативу, на сучасний погляд організації різноманітної суспільно значущої дозвіллєвої діяльності.
            Організатори  і учасники проекту: Гусєєв Віталій, Бова  Костянтин,
  Петрова Анастасія, Матвієнко Дарина,  Щерська Вероніка, Сікач Єлизавета.

Немає коментарів:

Дописати коментар